BentzatEvenement

Bentzat organiseert! Lees hier wat voor diverse evenementen Bentzat met regelmaat organiseert.

 • BentWeekend
  Ieder jaar gaat BENTZAT op bandweekend. Zo werden inmiddels al o.a. Eersel, Maastricht, Texel, Ameland, Diest (B), Renesse, De Oktoberfesten in München (D), Valkenburg, Breskens en geheel vrijblijvend Sluis aangedaan. In 2011 gaat de reis weer naar een van de Nederlandse Waddeneilanden. Ditmaal wordt Ameland aangedaan.

 • BEFF (BENTZAT’s Enige Foute  Fietstocht)
  Een originele fietstocht waarbij de mannelijke leden van BENTZAT met vrienden een leuke tocht maken langs allerlei kroegen in en rond Breda. Dit evenement heeft een wedstrijdelement al ligt de nadruk op de gezelligheid.

 • BIBS (BENTZAT’s Indoor Bowling Spektakel)
  Ooit begonnen op een weekend in Diest tijdens een uitstapje in Leuven. Daarna voortgezet omdat we ook wel eens geen zin hebben in repeteren en we een  andere lullige bezigheid zochten waarbij je kan drinken. Ieder jaar is de ‘Frank van der Steenbokaal’ nog te winnen tijdens het bowlingevenement waarbij de bitterballen vaak harder gaan dan de bowlingballen.

 • BENTZAT’s Bal Masqué
  Ieder jaar op vrijdagavond met Carnaval organiseert BENTZAT een spectaculair carnavalsopeningsfeest in café Parkzicht in Breda. Het motto wordt ieder jaar aangepast, maar zal altijd iets met ‘BAL’ omvatten.

 • BENTZAT’s  Busritkroegentocht (ofwel, Enkele Reis Naar De Hel!)
  In totaal worden 11 kroegen in de binnenstad van het Kielegat (Breda) aangedaan waarbij iedere deelnemer, na het voldoen van het inschrijfgeld, een buskaart om zijn nek krijgt. Bij binnenkomst in ieder café ontvangt men van de conducteur een knipje in de buskaart. In ieder café wordt (minimaal) 1 pilsje gedronken. Is aan het einde van de rit je buskaart voorzien van 11 “knipjes” dan heb je deze barre tocht volbracht.